Web Development

We zorgen dat opdrachtgevers diensten of producten via het web kunnen aanbieden, maar ook door middel van mobiele apps. In projecten koppelen we ook regelmatig aan bestaande systemen. Die verschillende kanten zijn terug te zien in de projecten (http://www NULL.cupo NULL.nl/portfolio) die we uitvoeren. We hebben met veel verschillende webomgevingen gewerkt maar richten ons tegenwoordig vooral op Typo3, WordPress en Liferay. Hieronder vindt u drie voorbeelden die een goed beeld geven van onze activiteiten op het gebied van web development.

20 voor 020
P1 verzorgt de exploitatie en het beheer van parkeervoorzieningen in heel Nederland. Met een permanente korting op lang parkeren wilde P1 de Amsterdamse binnenstad weer aantrekkelijk maken voor bezoekers die langer dan 4 uur in de stad willen parkeren, hiervoor werd ’20 voor 020′ gestart: voor 20 euro een dag parkeren in hartje Amsterdam. In overleg met de opdrachtgever en het design bureau hebben we de webshop ontwikkeld en gekoppeld aan een betaalsysteem. Vervolgens hebben we de webshop stap voor stap uitgebreid naar parkeerkaarten voor meerdere dagen, de mogelijkheid om vrij in- en uit te kunnen rijden en een engelstalige webshop.

IICD – International Institute for Communication and Development
IICD zocht naar een partij die ze kon helpen bij het oplossen van problemen met de huidige site en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit. Naast deze twee taken hebben we ook gezorgd dat de communicatie met de nieuwe hosting partij goed verliep zodat nieuwe onderdelen makkelijk konden worden toegevoegd. Naast het oplossen van bestaande problemen was onder andere het ontwikkelen van een foto en video gallery belangrijk voor de dienstverlening van IICD. Dit onderdeel hebben we in overleg uitgewerkt en ontwikkeld. IICD was blij dat we veel hebben meegedacht en gaf aan trots te zijn op de website.

ICARA – Sint Maartenskliniek
De Sint Maartenskliniek heeft het Integraal Centrum voor Arbeidsrelevante Aandoeningen (ICARA) in het leven geroepen. ICARA is gespecialiseerd in een snelle en concrete vertaalslag van specialistisch advies naar de belastbaarheid van de betrokkene in een specifieke functie. Om dit proces te ondersteunen en het contact eenvoudiger te maken voor verwijzende artsen is de ICARA webapplicatie door ons gemaakt. Verwijzende artsen kunnen zich via een webformulier aanmelden waarna ze patiënten kunnen invoeren in het systeem. ICARA houdt in het systeem bij in welke stap van het proces een patiënt zich bevindt zodat alle betrokkenen inzicht hebben in de status van een behandeling.