Overige projecten

Declaratie App

Declaratie app en cloud backend (Google AppEngine) voor iOS en Android. Declaraties kunnen worden ingevoerd, de titel kan worden ingetypt of ingesproken en klanten kunnen uit de contactenlijst worden toegevoegd.

Roparunradio apps

Met de Roparunradio apps voor iOS en Android volg je de Roparun van start tot finish 24 uur per dag helemaal live. 72 uur lang live verslagen, achtergronden, nieuws en wetenswaardigheden over de Roparun.

Nieuwe site ZTRDG

Samen met Netklaar heeft Cupo de vernieuwde site voor ZTRDG opgeleverd. De site heeft een heel nieuw uiterlijk gekregen zodat deze overzichtelijker en beter te navigeren is. ZTRDG is een on-line magazine over écht eten.

CSG Prins Maurits

Voor scholengemeenschap Prins Maurits hebben we een intranet op basis van Liferay opgezet. Na gesprekken met verschillende betrokkenen is een intranet opgeleverd op basis van standaardcomponenten en maatwerk.

Zorgportaal Rijnmond

Ontwikkeling en verbetering van verschillende Liferay portlets voor de webomgeving van Zorgportaal Rijnmond: een beveiligde omgeving voor burgers en zorgprofessionals.

Update iOS versie Tefaf app

We hebben in opdracht van 17rabbits een update van de iOS versie van de Tefaf app gemaakt en in de App Store geplaatst. Verschillende schermen zijn aangepast en de informatie is up to date.

KC Radio app iOS en Android

Cupo heeft de streaming Internet radio app voor KC Radio ontwikkeld. Eenvoudig luisteren naar één van de Internet radio stations van KC Radio en pauzeren om later verder te luisteren.

OBI 3D-Finder

Twnkls heeft voor een grote doe-het-zelf keten in Duitsland een 3D / AR spel ontwikkeld. Cupo heeft binnen dit project gewerkt aan schermen voor de iPhone en iPad en we hebben de app getest.

Herstelrecht in het Onderwijs

Voor het Expertisecentrum voor Herstelrecht in het Onderwijs hebben we een app gemaakt met informatie over ECHO en tools die gebruikt kunnen worden bij het toepassen van herstelrecht bij onderwijs.

Interactief theateraffiche

In opdracht hebben we iPhone/iPad specifieke delen van de Augmented Reality app voor 'Rain Man' ontwikkeld. Startup twnkls heeft de 3D, animatie en Augmented Reality ontwikkeling gedaan.

Parkeerlijn iPhone & Android

Parkeerlijn is de database met informatie over parkeerlocaties in Nederland. Voor iPhone en Android heeft Cupo een uitgebreide app geschreven om parkeerlocaties in de buurt te vinden.

AR app Emerce eDay

Voor Augmented Reality bedrijf twnkls hebben we een deel van SocializAR development voor iPhone uitgevoerd en de Android versie getest. Als een badge in beeld komt verschijnt social network informatie.

Webshop 20voor020

Een dag parkeren in hartje Amsterdam voor 20 euro. De webshop voor deze actie is door Cupo gemaakt en gekoppeld aan Ogone Payment Services. Geef een dag en kenteken op, betaal online en parkeer.

ICARA en Mijn ICARA webapplicatie

Cupo heeft een patiëntbeheersysteem gemaakt voor het Integraal Centrum voor Arbeidsrelevante Aandoeningen (ICARA). Daarmee is het mogelijk gemaakt patiënten gedurende het hele traject te volgen.

Antwoordservice Nederland

Een ISO-gecertificeerde dienst waar u het beantwoorden van de telefoon aan kunt overlaten. Het dynamische design van Branson Company is door Cupo omgezet in een website, aangevuld met functionaliteit.

Liferay consultancy en training

Cupo heeft voor een aantal partijen Liferay consultancy en training verzorgd. Als aanvulling op bestaande kennis en om Liferay beheer en ontwikkeling van portlets en plugins op een standaard manier te doen.

Website Matchone

Matchone is een werving & selectie en uitzendbureau voor office managers, secretaresses en receptionistes. De vacaturesite is vernieuwd en bezoekers worden met audio en video verwelkomd.

Liferay voor SURFnet Conext

Om de Liferay opzet van Proteon te koppelen aan SURFnet heeft Cupo de architectuur vorm gegeven en development begeleid. SAML2 is gebruikt voor koppeling en portlets zijn als OpenSocial Gadgets beschikbaar.

iAvans Liferay Portal

In opdracht van Proteon heeft Cupo de rol van Technisch Consultant voor het iAvans portaal op zich genomen. Het portaal is gekoppeld aan LDAP en er zijn maatwerk portlets geschreven.

P1 en Parkeerlijn sites

P1 verzorgt exploitatie en beheer van meer dan zestig parkeervoorzieningen in Nederland, Parkeerlijn is een zoekmachine voor Parkeren in Nederland,. Cupo onderhoudt de bestaande websites en breidt deze uit.

Eurasia Energy Observer site en apps

Cupo heeft de site en apps gemaakt en de redactie omgeving ontwikkeld waarin journalisten verschillende externe nieuwsbronnen kunnen gebruiken om hun eigen nieuwsberichten te schrijven.

Ledenadministratie

Cupo heeft een desktop ledenadministratie applicatie ontwikkeld met webkoppelingen en functionaliteit voor mailings en financiën.

IICD website

Om de website van IICD beter te laten functioneren hebben we meegedacht over het optimaal inzetten van Zope/Plone, onderdelen ontwikkeld en de communicatie met de hosting partij ondersteund.

MyWallet Fortis/Obam Challenge

Cupo heeft de verdere ontwikkeling van het portfolio management spel myWallet technisch ondersteund. MyWallet is een produkt van WebsiteXpress: een serious-game development bedrijf, gespecialiseerd in Finance.